2008. március 8., szombat

Mexikói Stílus és a mexikói bútor

Mexikói stílusról általánosságban: Ha igazán izgalmas, színes lakásbelsőre vágyunk keresve sem találhatunk ennél megfelelőbb stílust, mint a mexikói. A mexikói emberek ugyanis életművészek. Komolyan veszik az életüket, a vallásukat és minden mozzanatot az élet területén. Szeretik a túlzott, harsány színeket, csípős ízeket, hangos zenét. Ennél fogva a mexikói otthonok is túldíszítettek, színektől túlfűtöttek némi népies ízzel fűszerezve. Ha szeretjük ezt a mexikói stílust felejtsük el a visszafogottságot, a szolíd színeket és formákat. Ezekbe a lakásbelsőkbe használjuk bátran az erős, vidám, ríkító színeket, mint például a kukuricasárgát, kobaltkéket, pinket, ibolyát, sötétnarancsot. Természetesen a színeket nem csak a textileken, a falakon és a kerámiákon is bátran alkalmazzuk. A feltűnő színeken kívül a spanyol hatásokról árulkodó testes tömörfa bútorokkal, festett csempékkel érhetünk el legmegfelelőbb hatást. Fontos kiegészítői a mexikói stílusnak a kovácsoltvas részletek is, a különböző foggantyúk, vasalatok, gyertyatartók és falikarok. Ha mindezeket a szempontokat gazdagon alkalmazzuk vidám környezetet teremthetük.

Ebben szeretnék mexikói bútorainkkal segítséget nyújtani, uganis ma már eredeti mexikói bútorok is elérhetőek hazánkban. A teljes választékot megtekintheti a www.exkluzivbutor.hu internetes oldalon. Ráadásul folyamatos akciók is vannak, amelyekkel akár 30%-os kedvezménnyel vásárolhat ezekből az exkluzív termékekből. Az akciós bútorok a www.exkluzivbutor.hu/akcio.html oldalon tekinthetőek meg.

Amennyiben kérdése merülne fel, úgy keressen minket az info@exkluzivbutor.hu e-mail címen avagy a 06/25/484 535 valint a 06/30/365 08 80 telefonszámokon.

Nincsenek megjegyzések: